concerned

Aan het werk

Kampioen Halve Marathon Harderwijk

Afgelopen zaterdag 14 maart jongstleden heeft team Concerned meegedaan aan de 5 kilometer bedrijvenloop van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. Net zoals in 2014 en 2013 hebben wij weer de 1e plaats in de wacht gesleept! 

Wij kunnen tevreden terugkijken op en geslaagde bedrijvenloop. Concerned is kampioen!
 

1e prijs Halve Marathon Harderwijk voor team Concerned

Geslaagde Halve Marathon van Harderwijk 
 
Op zaterdag 8 maart jongstleden heeft team Concerned meegedaan aan de 5 kilometer loop van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. 
Net zoals in 2013 hebben wij weer de 1e plaats in de wacht gesleept! 
 
Wij kunnen tevreden terugkijken op en geslaagde bedrijvenloop. Het was dringen bij de start en op het parcours. Ook het publiek was in grote getalen komen kijken. 
 
Volgend jaar zijn wij weer van de partij om onze 1e plaats voor de derde keer te behouden!
 
Voor de tweede keer een 1e prijs voor team Concerned!!! 
 
Deelnemers van team Concerned!
(van links naar rechts: Linda de Rooij, Richard Duckers, Eric Molenberg, Patrica Molenberg en Leo Honing)

Business Event Putten 2013

In het goed gevulde Kasteel de Vanenburg waar ruim 325 gasten aanwezig waren, zijn op 24 juni de beste ondernemingen uit de gemeente Putten bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens de tweede editie van het Business Event gemeente Putten. De genomineerden werden door mooie auto’s van Broekhuis Volvo voorgereden bij de locatie en daarmee kon de feestelijke avond beginnen. In een sfeervolle ambiance werden Agrarische Kinderopvang Kukelekú, Bowling & Partycentrum Putter Eng en Spectrum Advies & Design BV uitgeroepen tot ‘Onderneming van het jaar’. Kindcentrum Putten won de Rabo Award met het thema ‘Samen Sterker’, welke beschikbaar was gesteld door Rabobank Randmeren. IVADA Electric nam de Gemeente Award, met het thema ‘Duurzaam Ondernemen’ mee naar huis.
Na de uitreiking sloot presentator Annemarie van Gaal de avond af. Na afloop van het officiële gedeelte konden de gasten volop netwerken met elkaar, waar dan ook goed gebruik van werd gemaakt. Het was een prachtige en geslaagde avond met alleen maar winnaars.
Het Business Event gemeente Putten werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met de hoofdsponsor Rabobank Randmeren, official partners Meeuwsen ten Hoopen Accountants & Adviseurs, gemeente Putten, businesspartners, commissieleden, ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit Putten.
 
1   2   3   4   5     
Concerned B.V.
Bezoekadres:
Drielandendreef 40B
3845 CA Harderwijk
Postadres:
Postbus 351
3840 AJ Harderwijk
GoogleMap
T. 0341 - 42 94 36
E. info@concerned.nl

KvK. 08194732
BTW. 8207.12.814.B.01