concerned

Aan het werk

Meiling Meesterschilders uit Putten

In Meiling Meesterschilders uit Putten heeft Concerned een werkgever gevonden die openstaat voor de instroom van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien weet Meiling het verwachtingspatroon op een reëel niveau te leggen. Dankzij de intensieve samenwerking met de directie en de voormannen zijn mooie resultaten behaald bij het plaatsen van mensen in de spuiterij, het schilderwerk, of de huisdecoratie. Een kandidaat die van ver is gekomen, heeft nu een dienstverband. Via een beroepsbegeleidende leerweg is hij bezig om zich te ontwikkelen tot vakman. Concerned biedt namelijk ook de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
Meiling heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Van oudsher gespecialiseerd in verf en behang is Meiling uitgegroeid tot een bedrijf dat totaaloplossingen biedt voor uw woon- of werkomgeving. Alex Meiling vertelt dat daarmee ook mogelijkheden gecreëerd kunnen worden voor de kandidaten van Concerned. Vakkennis en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Meiling. Opleidingsmogelijkheden zijn daarom ook optimaal benut.

Carrosseriefabriek Harderwijk

Bij de Carrosseriefabriek Harderwijk zijn het afgelopen jaar drie mensen vanuit een uitkering aan een betaalde baan geholpen. Concerned heeft via het uitzendbureau WorkFlex de samenwerking kunnen opbouwen met deze organisatie en heeft zo de mogelijkheid gekregen om werkzoekenden een kans te bieden. De diversiteit aan werkzaamheden bij de Carrosseriefabriek biedt veel kansen. De sociale en resultaatgerichte leidinggevende bij de fabriek heeft met zijn begeleiding de proefperiodes tot succesvolle trajecten gemaakt. 
"De samenwerking is adequaat, snel en effectief."
Kees van den Berg, directeur van Workflex, geeft aan al lange tijd partner te zijn van Concerned. Door de kennis van de kandidaten vanuit Concerned en de kennis van de betreffende organisatie door Workflex kan er een goede match gemaakt worden. Ook tijdens het dienstverband wordt de coaching een periode doorgezet, waardoor uitval wordt voorkomen.

Mensen van een uitkering naar werk helpen

HARDERWIJK - De gemeenten Ermelo en Harderwijk en de bedrijven Concerned, Kompbaan uit Harderwijk en LooHorst Landscaping uit Ermelo, zetten zich samen in om mensen met een bijstandsuitkering (WWB) vanuit een Werkervaringsplatform aan werk te helpen.
 
1   2   3   4     
Concerned B.V.
Bezoekadres:
Drielandendreef 40B
3845 CA Harderwijk
Postadres:
Postbus 351
3840 AJ Harderwijk
GoogleMap
T. 0341 - 42 94 36
E. info@concerned.nl

KvK. 08194732
BTW. 8207.12.814.B.01