concerned

Werkgelegenheidsprojecten

In samenwerking met gemeenten, sociale diensten en het UWV ontwikkelt en voert Concerned werkgelegenheidsprojecten uit voor mensen met een uitkering. Velen van hen hebben de wens om te werken en wij willen hen helpen om de eerste stappen te zetten. Bij de uitvoering van de werkgelegenheidsprojecten staat de re-integratie in het arbeidsproces en het verkrijgen van een betaalde baan centraal.
 
Dankzij onze intensieve samenwerking met het bedrijfsleven hebben we een breed aanbod aan werk waardoor we een diversiteit aan kansen creëren. We plaatsen onder meer kandidaten bij Werk Centraal, Proeverij De Ontmoeting en LooHorst Landscaping. Mensen kunnen hier arbeidsritme opdoen, werken aan werknemersvaardigheden, ze voorkomen een sociaal isolement en kunnen verborgen kwaliteiten mobiliseren en ontwikkelen.
 
Gecertificeerde opleidingstrajecten kunnen een integraal onderdeel uitmaken van onze werkgelegenheidsprojecten waardoor de kans op regulier werk toeneemt.
 
Werk Centraal
Werk Centraal van GGZ Centraal bestaat uit een kwekerij, een plantsoenendienst, afdelingen voor inpakken en houtbewerking, een bloemenwinkel en een dierenweide. Wij plaatsen hier mensen uit de WWB, Wajong, WW en WIA die geen directe toegang tot betaald werk hebben. Dit maken we wel mogelijk door de ontwikkeling van hun vaardigheden, gedrag en fysieke conditie. De professionele begeleiding richt zich helemaal op de uitstroom van de kandidaten. Bij Werk Centraal heerst bovendien in een beschermde omgeving een groepsdynamiek met oog voor individuele benadering.
 
LooHorst Landscaping
Samen met LooHorst Landscaping verzorgen we de professionele begeleiding en ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij werk in de groenvoorziening in Ermelo en Harderwijk. De randvoorwaarden van het werk zijn hierbij afgestemd op individuele aandachtspunten. Op een laagdrempelige wijze richten we ons op de doorstroom naar een reguliere baan in de groenvoorziening of in andere branches.
 
Proeverij De Ontmoeting
De Proeverij in het centrum van Ermelo is een ware ontmoetingsplek voor winkelend publiek, toeristen en zakenmensen. In de lunchroom, bonbonnerie en de koffie- en theewinkel werken mensen met een verstandelijke beperking die allemaal diverse (horeca-) opleidingen hebben gevolgd. De werkgelegenheidsprojecten spelen zich af in de patisserie, de keuken en de winkel, of hebben betrekking op horeca-activiteiten en schoonmaakwerkzaamheden.
 
Concerned B.V.
Bezoekadres:
Drielandendreef 40B
3845 CA Harderwijk
Postadres:
Postbus 351
3840 AJ Harderwijk
GoogleMap
T. 0341 - 42 94 36
E. info@concerned.nl

KvK. 08194732
BTW. 8207.12.814.B.01