Bedrijfsadvies

Laat je bedrijf en mensen groeien

Wil je een impuls geven aan je personeelsbeleid en/of medewerkers? Je maatschappelijke impact vergroten door sociaal of inclusief ondernemerschap, bijvoorbeeld met de inzet van mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt? Voor welk HR-vraagstuk je ook staat: Concerned adviseert en ondersteunt je graag.

Een stevig fundament neerzetten voor een inclusieve werkcultuur. Gesubsidieerde jobcoaching of jobcarving inzetten om je medewerkers langer te behouden. Concerned adviseert en ondersteunt organisaties tevens bij sociale en/of maatschappelijke innovatie en een daarbij horend (succesvol) businessmodel.

Er zijn voorbeelden te over waarbij een gedegen HR-gerelateerd bedrijfsadvies een uitkomst kan zijn. Zo kun je bij ons terecht voor:

Verzuim-begeleiding

Meer grip op (langdurig) verzuim

Casemanagement

Persoonlijke begeleiding bij re-integratie

HR-consultancy

Een uitgekiend advies bij elk (complex) arbeidsvraagstuk

Interim-management

Resultaat gedreven HR interim-management

Inclusief ondernemen

Focus op talent voor meer participatie

Begeleiding & ontwikkeling kwetsbare medewerkers

Steun én stimuleer kwetsbare werknemers

Jobcarving

Wat is jobcarving? Bij jobcarving splits je bestaande functies op om banen te creëren. Zowel je bedrijf als de nieuwe medewerker profiteert hiervan. Het zorgt voor een hogere efficiëntie én een duurzame bedrijfsvoering. De functie wordt opgeknipt in twee categorieën: gespecialiseerd en ongeschoold werk. Dit gaat personeelstekort tegen. Wil je weten welke mogelijkheden jouw bedrijf hiervoor heeft? Neem dan contact met ons op.

Aanvragen subsidies

Benut alle voordelen van sociaal ondernemerschap met Concerned

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op