Loopbaanadvies

De ideale werkplek

Plezier in je werk is belangrijk. Je brengt immers het grootste deel van je leven op je werk door. Dan kun je er maar beter meteen voor zorgen dat het zo leuk mogelijk is, toch? Een uitgekiend loopbaanadvies verhoogt de tevredenheid. Van werknemers én werkgevers.

Loop je vast in je werk? Wil je een nieuwe stap maken in je loopbaan? Ben je er – om welke reden dan ook – een poosje uit geweest en wil je (weer) aan het werk? Of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een (andere) baan? Neem vandaag nog [contact] met ons op! Een aantal van onze expertises op een rij:

Loopbaancoaching

Je bent aan het werk, maar twijfelt of je huidige baan nog wel bij je past. Misschien ben je erin gerold, en heb je nooit echt bewust nagedacht welk werk jou gelukkig maakt. Je wil je loopbaan nu eens goed onder de loep nemen. Wie ben jij, wat kan je, en wat wil je? Welke baan past nou écht bij jou, en hoe kom je daar? De coaches van Concerned helpen je om deze vragen te beantwoorden. Door onze oprechte betrokkenheid, zorgvuldige aanpak en individuele benadering helpen we mensen vooruit. Om te ontwikkelen. Een loopbaanpad uit te stippelen. Excelleren. En het beste uit jezelf te halen. Nu, en later.

Lees meer

Talent Motivatie Analyse

Bij Concerned werken wij met verschillende methodes. Altijd Maatwerk. Want ieder mens is uniek. 1 van onze veelgebruikte methodes is de TMA methode. Een methode die onderzoekt waar jij goed in bent. Waar zitten jouw (verborgen) talenten en drijfveren? Want doen waar je goed in bent, dat geeft energie.

Lees meer

Autismecoaching

Heb je autisme, en loop je hierdoor tegen dingen op de werkvloer aan? Concerned merkt dat mensen met autisme een specifieke benadering nodig hebben. Wij helpen je meer rust en balans te ervaren. In je leven én je loopbaan. Op een praktische en concrete manier. Zo maak je in korte tijd grote stappen.

Lees meer

NLP-coaching

NLP is een communicatiemodel. Het geeft je inzicht in: ‘Hoe doen we wat we doen?’ Effectieve communicatie en doelgerichte verandering: daar is het model op gericht. NLP coaching is voor iedereen die zijn of haar bewustwording wilt vergroten. En een stap wil zetten in persoonlijk leiderschap. Tijdens de gesprekken leer je over zowel jouw gedrag als dat van een ander. Zo word je je bewust van onbewust gedrag en patronen. Je krijgt inzicht in jouw missie, drijfveren en kernwaarden. Zo vergroot je jouw invloed in iedere context. Zowel werk als privé.

Lees meer

Leefstijlcoaching

Werk is een wezenlijk onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om zo lang mogelijk gezond te kunnen (gaan) werken. Onze leefstijl- en vitaliteitscoach begeleidt jou zodat je je vitaal, gezond en fit blijft voelen. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Lees meer

Jobfinding

Wat doet een jobfinder? Concerned heeft een groot netwerk van verschillende bedrijven in de regio. Hierdoor is gerichte jobfinding mogelijk. We koppelen banen aan mensen en mensen aan banen. We kijken naar jouw kwaliteiten. Én naar de doelen van een bedrijf. We vinden koppelingen die werken. Waardoor beide partijen winnen.

Lees meer

Jobcoaching

Je bent werkloos geweest. Nu wil je weer aan het werk. Maar hoe vind je een baan die bij jou past? Wij kunnen je op dit pad begeleiden. Daarvoor willen we je graag eerst leren kennen door uit te vinden wat jouw talent is en wat jij wilt. Zo kunnen we beter inschatten welk bedrijf en welke baan het beste bij jou past. Of je nou lang ziek bent geweest, werkfit wilt worden, je baan bent kwijtgeraakt of gewoon twijfelt of het huidige werk nog wel bij je past. Wij maken maatwerk van jouw nieuwe baan.

Lees meer

Sollicitatietraining

Wat is het doel van sollicitatietraining? Tijdens een sollicitatiegesprek wil je overtuigend en vol zelfvertrouwen overkomen. Wij helpen je om jouw vaardigheden te vergroten in het solliciteren. Wil je hulp bij het maken van je CV, het schrijven van een sollicitatiebrief of het werken met social media? Dat kan bij Concerned. Individueel, groepsgewijs of zelf incompany. Wij maken altijd een voorstel op maat.

Lees meer

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op