Outplacement

Van werk. Naar werk.

Soms kan het niet anders. Is ontslag en/of outplacement onvermijdelijk. Wil je de gevolgen van ontslag voor je medewerker(s) zoveel mogelijk beperken? Of heb je zelf te maken met (dreigend) ontslag? Onze loopbaanprofessionals begeleiden je. Helpen je (medewerkers) bij het vinden én behouden van een baan. En staan je bij, van begin tot eind. Van werk, naar werk.

Na een korte kennismaking brengen we o.a. de persoonlijke talenten, vaardigheden én ambities in beeld. Door inzet van de juiste middelen – denk aan coaching, training, begeleiding en/of inzet van ons ruime netwerk aan werkgevers – en intensieve begeleiding door een persoonlijke coach, helpen we medewerkers aan een nieuwe, frisse start.

Persoonlijke intake

Graag maken we eerst uitgebreid kennis met jou. We willen jouw verhaal horen. Jou echt leren kennen. Dat doen wij in onze persoonlijke intake. Dat kan bij ons op kantoor, op een neutrale plek of bij jou thuis. Wat jij prettig vindt. We vragen je over jezelf te vertellen en ons te verduidelijken waar jij naar op zoek bent. Zo kunnen we je beter én persoonlijker coachen.

Outplacement op maat

Zit één van uw werknemers niet meer op zijn plek? Maar wilt of kunt u die niet ontslaan? Wij bieden Outplacement als oplossing. Wij begeleiden de werknemer naar nieuw werk. Outplacement is een geleidelijk proces. Hiermee zorgen we voor een prettige manier om afscheid te nemen. Voor beide partijen.

Intensieve begeleiding

Soms is er méér nodig om stappen in je loopbaan te kunnen zetten. Concerned begeleidt je op dit pad. Daarvoor willen we je graag eerst leren kennen. We willen uitvinden wat jij kan en wilt. En waar je talent voor hebt. Wij coachen je door middel van intensieve coaching en loopbaanbegeleiding. Zo behaal je jouw doelen. Je ontdekt je talenten en wensen. Je vindt de baan die echt bij jou past. Zo neem je je toekomst weer in handen.

Baanbemiddeling

Concerned begeleidt mensen in het vinden van hun droombaan. Met én zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Door zowel coaching als begeleiding vinden en ontwikkelen onze kandidaten hun (verborgen) kwaliteiten en mogelijkheden. We hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven in de regio. Zo zorgen we binnen no-time voor de perfecte match. Win-win, dus. Daar gaan we voor!

Nazorg

Nadat de contracten zijn getekend en de werknemer is gestart, blijven wij betrokken op de achtergrond. We zorgen voor een soepele start en evalueren regelmatig met werknemer en werkgever. Natuurlijk blijven wij ook beschikbaar voor vragen, opmerkingen of gewoon een luisterend oor. Successen worden gevierd. Waar nodig wordt er bijgestuurd. Samen op de weg vooruit!

Individuele training & coaching

Uiteindelijk wilt iedere werkgever hetzelfde: een succesvol bedrijf en goede resultaten. Soms ervaar je als werkgever dat de flow even ver te zoeken is binnen de organisatie. Iemand die van buitenaf meekijkt is dan fijn. Concerned helpt daarbij. Wij maken mensen bewust van hun valkuilen en kwaliteiten. Zo worden vanuit een gevoel van eigen verantwoordelijkheid nieuwe stappen gezet. Wij zijn betrokken bij zowel de organisatie als de individuele mens.

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op