Re-integratie

Begint bij Concerned

Concerned begeleidt werknemers en werkgevers bij een duurzame re-integratie. Door onze jarenlange ervaring, aanvullende expertises en uitgebreide netwerk hielpen wij al honderden cliënten en organisaties uit de regio met een succesvol re-integratietraject. Binnen het bedrijf, of gewoon om de hoek. Net zo prettig.

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende manieren om jou of je (ex)werknemer te begeleiden naar plezierig, passend werk. Komt je medewerker in de knel door ziekte? Wil je mensen met een arbeidsbeperking duurzaam laten integreren in je bedrijf? Het kan. Allemaal.

Re-integratie 1e spoor

Heeft u een werknemer die langdurig ziek is? Wij helpen u bij het uitvoeren van de Wet Verbetering Poortwachter. Wij onderzoeken of er nog wél mogelijkheden zijn. Voor zowel werknemer als voor werkgever. In een 1e spoor traject kijken we samen met werknemer en werkgever of terugkeer bij het bedrijf een optie is. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Lees meer

Re-integratie 2e spoor

In sommige gevallen van langdurige ziekte is er geen terugkeer naar het bedrijf mogelijk. Wij begeleiden de werknemer in het 2e spoortraject naar een nieuwe baan. Wij ondersteunen u in elke unieke verzuimsituatie. Er komt veel bij kijken. Maar daar helpen wij u mee. Bel ons. We gaan graag het gesprek aan over verzuimbegeleiding en verzuimreductie.

Lees meer

Re-integratie vanuit het UWV

Concerned is een vaste samenwerkingspartner voor het UWV. Dat betekent dat wij jou kunnen begeleiden op de weg terug naar werk. Hiervoor voeren wij Werkfit-trajecten, maar ook Naar Werk trajecten en Modulaire Dienstverlening uit. Benieuwd hoe zo'n traject eruit kan zien? Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

Verzuimmanagement

Als jouw onderneming te maken krijgt met een zieke werknemer, zijn er nogal wat wettelijke regels en procedures. Een werkgever blijft verantwoordelijk voor de re-integratie van de werknemer zolang die in dienst is. Dit is vastgelegd in de Wet verbetering Poortwachter. Concerned helpt hierbij. Wij geven tijdig aan welke stappen er ondernomen moeten worden. Tevens zorgen wij dat het verzuimdossier op orde blijft. Zo heb je als werkgever maximale regie!

Lees meer

Arbeidsbemiddeling

Het kriebelt al een tijdje… Wat als je de stap zet en op zoek gaat naar wat anders? Waar begin je? En hoe dan? Het is dan fijn als iemand echt luistert en de juiste vragen stelt. Dat vind je bij Concerned. We beginnen met een kennismaking. Vervolgens kijken we naar jouw drijfveren en naar wat jou energie geeft. De uitkomst hiervan gieten we in een ‘zoekprofiel’. En hiermee gaan we aan de slag!

Lees meer

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op