Trainingen & workshops

Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er voor je.

Met de juiste kennis, tools en vaardigheden bereik je meer. Concerned biedt dan ook allerhande effectieve hulpmiddelen, workshops en trainingen voor een optimale ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid én vitaliteit. En meer succes. Nu, en later.

Voor de juiste begeleiding is maatwerk een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Onderstaand een greep uit de instrumenten, methodes en trainingen die we – waar nodig en in overleg – regelmatig inzetten.

Persoonlijk leiderschap

Tijdens deze persoonlijke en effectieve training werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Bewust keuzes maken en richting geven aan je eigen leven en carrière. De training persoonlijke leiderschap gaat over jou en jouw ontwikkeling. Zicht en inzicht krijgen op je eigen kwaliteiten en talenten. Belangrijk is je talenten en kwaliteiten volledig in te zetten en te gebruiken. Dit doen we door je bewust te laten worden van je eigen gedrag en je nieuwe gedragspatronen te laten ontdekken en omarmen.

Sollicitatietraining

Wat is het doel van sollicitatietraining? Tijdens een sollicitatiegesprek wil je overtuigend en vol zelfvertrouwen overkomen. Wij helpen je om jouw vaardigheden te vergroten in het solliciteren. Wil je hulp bij het maken van je CV, het schrijven van een sollicitatiebrief of het werken met social media? Dat kan bij Concerned. Individueel, groepsgewijs of zelf incompany. Wij maken altijd een voorstel op maat.

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op