Loopbaanadvies

De ideale werkplek

Plezier in je werk is belangrijk. Je brengt immers het grootste deel van je leven op je werk door. Dan kun je er maar beter meteen voor zorgen dat het zo leuk mogelijk is, toch? Een uitgekiend loopbaanadvies verhoogt de tevredenheid. Van werknemers én werkgevers.

Loop je vast in je werk? Wil je een nieuwe stap maken in je loopbaan? Ben je er – om welke reden dan ook – een poosje uit geweest en wil je (weer) aan het werk? Of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een (andere) baan? Neem vandaag nog [contact] met ons op! Een aantal van onze expertises op een rij:

Leefstijlcoaching

Werk is een wezenlijk onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om zo lang mogelijk gezond te kunnen (gaan) werken. Onze leefstijl- en vitaliteitscoach begeleidt jou zodat je je vitaal, gezond en fit blijft voelen. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Talent Motivatie Analyse

Bij Concerned werken wij met verschillende methodes. Altijd Maatwerk. Want ieder mens is uniek. 1 van onze veelgebruikte methodes is de TMA methode. Een methode die onderzoekt waar jij goed in bent. Waar zitten jouw (verborgen) talenten en drijfveren? Want doen waar je goed in bent, dat geeft energie.

Sollicitatietraining

Wat is het doel van sollicitatietraining? Tijdens een sollicitatiegesprek wil je overtuigend en vol zelfvertrouwen overkomen. Wij helpen je om jouw vaardigheden te vergroten in het solliciteren. Wil je hulp bij het maken van je CV, het schrijven van een sollicitatiebrief of het werken met social media? Dat kan bij Concerned. Individueel, groepsgewijs of zelf incompany. Wij maken altijd een voorstel op maat.

Jobcarving

Wat is jobcarving? Bij jobcarving splits je bestaande functies op om banen te creëren. Zowel je bedrijf als de nieuwe medewerker profiteert hiervan. Het zorgt voor een hogere efficiëntie én een duurzame bedrijfsvoering. De functie wordt opgeknipt in twee categorieën: gespecialiseerd en ongeschoold werk. Dit gaat personeelstekort tegen. Wil je weten welke mogelijkheden jouw bedrijf hiervoor heeft? Neem dan contact met ons op.

Jobcoaching

Wat doet een Jobcoach? Je bent werkloos geweest. Nu wil je weer aan het werk. Maar hoe vind je een baan die bij jou past? Wij kunnen je op dit pad begeleiden. Daarvoor willen we je graag eerst leren kennen door uit te vinden wat jouw talent is en wat jij wilt. Zo kunnen we beter inschatten welk bedrijf en welke baan het beste bij jou past. De jobcoach is een aanspreekpunt voor jou en voor je werkgever. Of je nou lang ziek bent geweest, werkfit wilt worden of je baan bent kwijtgeraakt. Wij maken maatwerk van jouw nieuwe baan.

Jobfinding

Wat doet een jobfinder? Concerned heeft een groot netwerk van verschillende bedrijven in de regio. Hierdoor is gerichte jobfinding mogelijk. We koppelen banen aan mensen en mensen aan banen. We kijken naar jouw kwaliteiten. Én naar de doelen van een bedrijf. We vinden koppelingen die werken. Waardoor beide partijen winnen.

NLP-coaching

NLP is een communicatiemodel. Het geeft je inzicht in: ‘Hoe doen we wat we doen?’ Effectieve communicatie en doelgerichte verandering: daar is het model op gericht. NLP coaching is voor iedereen die zijn of haar bewustwording wilt vergroten. En een stap wil zetten in persoonlijk leiderschap. Tijdens de gesprekken leer je over zowel jouw gedrag als dat van een ander. Zo word je je bewust van onbewust gedrag en patronen. Je krijgt inzicht in jouw missie, drijfveren en kernwaarden. Zo vergroot je jouw invloed in iedere context. Zowel werk als privé.

Autismecoaching

Heb je autisme, en loop je hierdoor tegen dingen op de werkvloer aan? Concerned merkt dat mensen met autisme een specifieke benadering nodig hebben. Wij helpen je meer rust en balans te ervaren. In je leven én je loopbaan. Op een praktische en concrete manier. Zo maak je in korte tijd grote stappen.

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op