Re-integratie

Begint bij Concerned

Concerned begeleidt werknemers en werkgevers bij een duurzame re-integratie. Door onze jarenlange ervaring, aanvullende expertises en uitgebreide netwerk hielpen wij al honderden cliënten en organisaties uit de regio met een succesvol re-integratietraject. Binnen het bedrijf, of gewoon om de hoek. Net zo prettig.

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende manieren om jou of je (ex)werknemer te begeleiden naar plezierig, passend werk. Komt je medewerker in de knel door ziekte? Wil je mensen met een arbeidsbeperking duurzaam laten integreren in je bedrijf? Het kan. Allemaal.

Re-integratie 1e spoor

Heeft u een werknemer die langdurig ziek is? Wij helpen u bij het uitvoeren van de Wet Verbetering Poortwachter. Wij onderzoeken of er nog wél mogelijkheden zijn. Voor zowel werknemer als voor werkgever. In een 1e spoor traject kijken we samen met werknemer en werkgever of terugkeer bij het bedrijf een optie is. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Lees meer

Re-integratie 2e spoor

In sommige gevallen van langdurige ziekte is er geen terugkeer naar het bedrijf mogelijk. Wij begeleiden de werknemer in het 2e spoortraject naar een nieuwe baan. Wij ondersteunen u in elke unieke verzuimsituatie. Er komt veel bij kijken. Maar daar helpen wij u mee. Bel ons. We gaan graag het gesprek aan over verzuimbegeleiding en verzuimreductie.

Lees meer

Talent Motivatie Analyse

Bij Concerned werken wij met verschillende methodes. Altijd Maatwerk. Want ieder mens is uniek. 1 van onze veelgebruikte methodes is de TMA methode. Een methode die onderzoekt waar jij goed in bent. Waar zitten jouw (verborgen) talenten en drijfveren? Want doen waar je goed in bent, dat geeft energie.

Lees meer

Jobfinding

Wat doet een jobfinder? Concerned heeft een groot netwerk van verschillende bedrijven in de regio. Hierdoor is gerichte jobfinding mogelijk. We koppelen banen aan mensen en mensen aan banen. We kijken naar jouw kwaliteiten. Én naar de doelen van een bedrijf. We vinden koppelingen die werken. Waardoor beide partijen winnen.

Lees meer

Jobcoaching

Je bent werkloos geweest. Nu wil je weer aan het werk. Maar hoe vind je een baan die bij jou past? Wij kunnen je op dit pad begeleiden. Daarvoor willen we je graag eerst leren kennen door uit te vinden wat jouw talent is en wat jij wilt. Zo kunnen we beter inschatten welk bedrijf en welke baan het beste bij jou past. Of je nou lang ziek bent geweest, werkfit wilt worden, je baan bent kwijtgeraakt of gewoon twijfelt of het huidige werk nog wel bij je past. Wij maken maatwerk van jouw nieuwe baan.

Lees meer

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op