Trainingen & workshops

Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er voor je.

Met de juiste kennis, tools en vaardigheden bereik je meer. Concerned biedt dan ook allerhande effectieve hulpmiddelen, workshops en trainingen voor een optimale ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid én vitaliteit. En meer succes. Nu, en later.

Voor de juiste begeleiding is maatwerk een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Onderstaand een greep uit de instrumenten, methodes en trainingen die we – waar nodig en in overleg – regelmatig inzetten.

TMA-methode (talentenanalyse)

Bij Concerned werken wij met verschillende methodes. Altijd Maatwerk. Want ieder mens is uniek. 1 van onze veelgebruikte methodes is de TMA methode. Een methode die onderzoekt waar jij goed in bent. Want doen waar je goed in bent, dat geeft energie.

NLP-coaching (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Leer Neuro Linguïstisch Programmeren

Sollicitatietraining

Wat is het doel van sollicitatietraining? Tijdens een sollicitatiegesprek wil je overtuigend en vol zelfvertrouwen overkomen. Wij helpen je om jouw vaardigheden te vergroten in het solliciteren. Wil je hulp bij het maken van je CV, het schrijven van een sollicitatiebrief of het werken met social media? Dat kan bij Concerned. Individueel, groepsgewijs of zelf incompany. Wij maken altijd een voorstel op maat.

Autismecoaching

Heb je autisme, en loop je hierdoor tegen dingen op de werkvloer aan? Concerned merkt dat mensen met autisme een specifieke benadering nodig hebben. Wij helpen je meer rust en balans te ervaren. In je leven én je loopbaan. Op een praktische en concrete manier. Zo maak je in korte tijd grote stappen.

Burnoutcoaching

Meer rust & balans, minder stress

Leefstijl- & vitaliteitscoaching

Werk is een wezenlijk onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om zo lang mogelijk gezond te kunnen (gaan) werken. Onze leefstijl- en vitaliteitscoach begeleidt jou zodat je je vitaal, gezond en fit blijft voelen. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op