Christa Verhorst

Coach

"In the middle of difficulty lies opportunity" Samen creëren we nieuwe kansen. En een win-winsituatie voor mens én bedrijf.

Kijk en luister écht naar jezelf

Sinds 2014 werk ik als loopbaanadviseur en coach bij Concerned. Ik geloof dat ieder mens het beste uit zichzelf haalt als je doet waar je energie van krijgt. Samen met de klant zoek ik naar de mogelijkheden om, met de gegeven kaarten, het gewenste resultaat te bereiken. Ik werk vanuit vertrouwen, gericht op resultaat en ben betrokken. Ik vraag van de mensen die ik coach om écht naar zichzelf te kijken en te luisteren. Dat kan soms confronterend zijn. Een gedragsverandering begint bij bewustwording, dan acceptatie en ten slotte volgt de stap naar transformatie. Doel is om mensen in beweging te brengen en regie te nemen over hun eigen leven en carrière.

Mijn diverse loopbaan is begonnen in het onderwijs, waarna ik in 2006 de overstap maakte naar de wereld van re-integratie en loopbaanbegeleiding. Sinds 2014 werk ik als coach bij Concerned in Harderwijk. Ook ben ik o.a. NLP-coach, opgeleid bij de Academie voor Psychologica. Door mijn vele opleidingen en ervaring in het vak, ben ik kundig en professioneel.

Sinds 2015 coach
Sinds 2014 jobcoach
Sinds 2007 actief in re-integratie

NLP Coach
NLP Master Practioner
NLP Practioner
Bodymindopleidingen – Psychotherapie
Pabo

Verandertrajecten
Coaching
Loopbaanadvies
Re-integratie 2e spoor
Casemanagement