Elisabeth Creteer

Jobcoach & leefstijlcoach

“Ik breng je weer in beweging" Zit je vast in je werk? Is de balans zoek? Ik breng je weer in beweging. En op de juiste plek.

Werken is meer dan alleen maar geld verdienen, toch?

Voor mij is werken meer dan alleen maar geld verdienen. Werken heeft te maken met het inzetten van beschikbare kwaliteiten, zelfvertrouwen, erkenning en een actieve rol in deze samenleving. Ik span me graag in om – samen met werknemers en werkgevers – individuele leerdoelen actief aan te pakken, en ik ‘reis mee’ waar dat nodig is. Zo lang dat nodig is.
In mijn werkwijze betrek ik – naast werknemer en werkgever – ook het sociaal netwerk. Bijvoorbeeld ouders, school en/of hulpverleners. Ook stroop ik samen met werknemers regelmatig de mouwen op, om gezamenlijk het werk te doen. Te prikkelen. Motiveren. Aan te pakken.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een groot inlevingsvermogen, geduld, toewijding en doorzettingsvermogen. Door goed te luisteren en aanwezig te zijn ben ik in staat om signalen op een juiste manier te benoemen en die op een heldere, tactvolle manier over te brengen – zodat de feedback naadloos aansluit bij werknemers. Want dát brengt ons echt verder.

Sinds 2019 erkend leefstijl- en vitaliteitscoach
Sinds 2015 erkend jobcoach
Sinds 2009 re-integratie consulent
Sinds 1990 actief in re-integratie

Post-hbo MARK Academy – Integraal leefstijl- & vitaliteitcoach
Post-hbo Jobcoaching
Academie voor Coaching & Counseling
Hbo Facilitaire Dienstverlening

Leefstijl, balans & vitaliteit
Jobcoaching
Arbeidsbemiddeling
UWV-dienstverlening

Aangesloten bij Noloc
Aangesloten bij BLCN