Elsa Audisio

Jobcoach

Watch carefully, the magic that occurs, when you give a person just enough comfort to be themselves

Waar ben je goed in en wat wil je sterker maken?

Mijn wens is om een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van een brede doelgroep (met een achterstand op de arbeidsmarkt) Daarbij wil ik de ander helpen om de regie over zijn eigen leven weer te versterken en zodanig dat hij kan deelnemen in sociale situaties, zoals werk. Dit doormiddel van oprechte nieuwsgierigheid naar de mens als geheel (niet alleen de arbeidsbeperking) en vanuit verbinding in een gelijkwaardige werkrelatie.

Ik ben als jobcoach verantwoordelijk om aan te sluiten bij het proces van de kandidaat, het proces te bewaken en te begeleiden. De kandidaat is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn proces. We vormen een team en gaan een doel ontwikkelen. Dat kan alleen wanneer er wederzijds vertrouwen, respect, gelijkwaardigheid en transparantie in de werksfeer bestaat. Daar sta ik voor! Wat is je verlangen? Waar ben je goed in en wat wil je sterker maken?

Ik heb vertrouwen in en bewondering voor de talenten die in ieder mens aanwezig zijn. Soms zijn ze wat ondergesneeuwd door misschien wel nare ervaringen of overtuigingen. Alleen nooit echt verdwenen. Wanneer de coach samen met de kandidaat de kracht, talenten en vaardigheden kan matchen met de waarden en mogelijkheden bij een werkgever, dan heb je een gouden match voor een succesvol en duurzame carrière.

Competenties

Sinds 2017 jobcoach

Post-hbo Jobcoach
Participatie- en loopbaanprofessional

In- en externe jobcoaching
Intensieve begeleiding
Bemiddeling
Groepsbegeleiding

Noloc geregistreerd