Re-integratie

Begint bij Concerned

Concerned begeleidt werknemers en werkgevers bij een duurzame re-integratie. Door onze jarenlange ervaring, aanvullende expertises en uitgebreide netwerk hielpen wij al honderden cliënten en organisaties uit de regio met een succesvol re-integratietraject. Binnen het bedrijf, of gewoon om de hoek. Net zo prettig.

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende manieren om jou of je (ex)werknemer te begeleiden naar plezierig, passend werk. Komt je medewerker in de knel door ziekte? Wil je mensen met een arbeidsbeperking duurzaam laten integreren in je bedrijf? Het kan. Allemaal.

Re-integratie 1e spoor

Heeft u een werknemer die langdurig ziek is? Wij helpen u bij het uitvoeren van de Wet Verbetering Poortwachter. Wij onderzoeken of er nog wél mogelijkheden zijn. Voor zowel werknemer als voor werkgever. In een 1e spoor traject kijken we samen met werknemer en werkgever of terugkeer bij het bedrijf een optie is. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Lees meer

Re-integratie 2e spoor

In sommige gevallen van langdurige ziekte is er geen terugkeer naar het bedrijf mogelijk. Wij begeleiden de werknemer in het 2e spoortraject naar een nieuwe baan. Wij ondersteunen u in elke unieke verzuimsituatie. Er komt veel bij kijken. Maar daar helpen wij u mee. Bel ons. We gaan graag het gesprek aan over verzuimbegeleiding en verzuimreductie.

Lees meer

Jobcoaching

Je bent werkloos geweest. Nu wil je weer aan het werk. Maar hoe vind je een baan die bij jou past? Wij kunnen je op dit pad begeleiden. Daarvoor willen we je graag eerst leren kennen door uit te vinden wat jouw talent is en wat jij wilt. Zo kunnen we beter inschatten welk bedrijf en welke baan het beste bij jou past. Of je nou lang ziek bent geweest, werkfit wilt worden, je baan bent kwijtgeraakt of gewoon twijfelt of het huidige werk nog wel bij je past. Wij maken maatwerk van jouw nieuwe baan.

Lees meer

UWV Modulaire Dienstverlening

Deze dienst is gericht op activatie. Hierdoor kan hij zoveel mogelijk zelf de leiding nemen en deel gaan nemen aan een sociaal netwerk buitenshuis. ocust op het begeleiden van kandidaten tijdens het ontwikkelen van een breder sociaal netwerk. Door persoonlijke omstandigheden (trauma, echtscheiding, ziekte, etc.) kan men zich losgekoppeld voelen van de maatschappij. Hierdoor kan de kandidaat voor een langere periode uit het werkproces raken. Wij ondersteunen deze doelgroep door oplossingsgericht te coachen.

Lees meer

UWV Werkfit maken

Vanuit het UWV wordt een traject Werkfit maken aangeboden voor mensen die een uitkering hebben en klaar zijn om te re-integreren op de arbeidsmarkt.

Lees meer

UWV Naar Werk

Vanuit het UWV wordt de dienst Naar Werk aangeboden om een kandidaat, die werkfit is, te helpen met het vinden van een passende baan en te re-integreren op de arbeidsmarkt. Het traject Naar werk is bedoeld voor mensen met een UWV-uitkering die ook beschikken over arbeidsvermogen. Varianten op de AG-uitkering zijn: WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ.

Lees meer

Outplacement

Soms kan het niet anders. Is ontslag en/of outplacement onvermijdelijk. Wil je de gevolgen van ontslag voor je medewerker(s) zoveel mogelijk beperken? Of heb je zelf te maken met (dreigend) ontslag? Onze loopbaanprofessionals begeleiden je. Helpen je (medewerkers) bij het vinden én behouden van een baan. En staan je bij, van begin tot eind. Van werk, naar werk.

Lees meer

Participatiewet Werkfit

Vanuit de gemeente wordt een traject Werkfit maken aangeboden voor mensen die een uitkering hebben krachtens de Participatie wet en klaar zijn om een volgende stap te zetten op de arbeidsmarkt.

Lees meer

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op