UWV Naar Werk

Vanuit het UWV wordt de dienst Naar Werk aangeboden om een kandidaat, die werkfit is, te helpen met het vinden van een passende baan en te re-integreren op de arbeidsmarkt. Het traject Naar werk is bedoeld voor mensen met een UWV-uitkering die ook beschikken over arbeidsvermogen. Varianten op de AG-uitkering zijn: WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ.

Een traject Naar werk bestaat uit een aantal onderdelen :

  • Jobhunting. Onderdelen van het traject zijn acquisitie en netwerken met als doel het vinden van passende vacatures.
  • Ondersteunen bij sollicitatieactiviteiten. Onze coach helpt bij het vormgeven van het cv. Hierop aansluitend zoeken we samen met de werknemer naar passende vacatures. Onze coaches helpen de medewerker met het opstellen van goede, passende sollicitatiebrieven en oefenen samen het sollicitatiegesprek. Hierbij ligt de nadruk op de voorbereiding en het beantwoorden van (lastige) vragen.
  • Afronden van de sollicitaties. Door inzet van proefdagen, proefplaatsing en jobcoaching, zodat de baan duurzaam wordt.

Wat betekent dit voor jou ?

In dit traject gaan we samen op zoek naar een baan die bij jou past. Concerned heeft een groot netwerk van verschillende bedrijven in de regio. We koppelen banen aan mensen en mensen aan banen. We kijken naar jouw kwaliteiten. Én naar de doelen van een bedrijf. We vinden koppelingen die werken. Waardoor beide partijen winnen. En als je wilt, blijven we je begeleiden, zodat jouw baan duurzaam wordt.

Op het moment dat je wordt doorverwezen door het UWV, neem je contact op met ons voor een ‘klik’-gesprek. In dat gesprek onderzoeken we of jij een klik ervaart met de coach. Pas daarna gaan we samen aan de slag.

We plannen een intakegesprek om elkaar beter te leren kennen. We bespreken de capaciteiten en interesses en maken samen een passend Plan van Aanpak. De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor of op een externe locatie, zoals bijvoorbeeld bij jou thuis, als dit wenselijk is.

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Hoe we mensen en bedrijven écht verder helpen, hen (weer) laten floreren? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende kennismaking.