Dit zeggen jullie over ons

Werknemers en werkgevers vertellen…

*Vanuit privacy-oogpunt zijn achternamen van cliënten weggelaten.

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Ik heb een nieuwe baan, waar ik met volle tevredenheid werk!

Wegens een re-organisatie verloor ik mijn baan als HR-adviseur bij een grote organisatie. Ik kwam thuis te zitten en begon na te denken over wat een volgende stap voor mij zou zijn. Ik besloot me aan te melden voor een loopbaancoachingstraject bij Concerned. Dit heb ik als erg prettig ervaren. De gesprekken met de jobcoach hebben mij geholpen om kritisch te kijken naar wat ik wil, wat bij mij past en wat ik belangrijk vind ik mijn werk. Erg waardevol! Hierdoor heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken voor een nieuwe baan, waar ik nu al twee maanden met volle tevredenheid werk!

Wij kregen een voor onze dienstverlening

8.5
Dient de belangen van werknemer én werkgever

’s Heeren Loo Onderwijs kent Concerned al geruime tijd vanuit de coaching en begeleiding van jongvolwassenen naar de arbeidsmarkt. De uitbreiding van het werkgebied naar de coaching en begeleiding van verzuim-, re-integratie- en WIA-trajecten past precies in de wensen en verwachtingen van ’s Heeren Loo Onderwijs. De directeur bedrijfsvoering van ’s Heeren Loo Onderwijs over Concerned:
‘Professionele, bevlogen, resultaatgerichte en daadkrachtige inzet van expertise op een werkterrein waarvan wijzelf eigenlijk te weinig kennis en kunde in huis hebben. Concerned ontlast de werkgever, stuurt en bewaakt de procedures en dient op een perfecte wijze de belangen van werknemer en werkgever in deze, op vele fronten ingewikkelde, risicovolle procedures.’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Zeer waardevol loopbaancoachingstraject!

Jacqueline heeft een loopbaancoachingstraject bij Concerned gevolgd, coach Elisabeth Creteer begeleidde haar. ‘Ik heb het gehele traject als zeer waardevol beschouwd. Je bent een fijne warme vrouw met oog voor degene die je begeleidt. Je bent niet star, maar je ging mee in de veranderingen en flow van mij. Je hoefde niet vast te houden aan ‘jouw schema’ maar paste het aan indien nodig. Humor en relativeren is voor mij belangrijk en ik dat heb ik ook ervaren in de gesprekken met jou. Bedankt voor je hulp en het sparren!’, aldus Jacqueline.

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Eindelijk een leuke baan dankzij Concerned!

‘Ik was al een lange tijd op zoek naar een parttimebaan. Dit was voor mij wat lastiger, omdat ik door een gewrichtsprobleem niet fulltime kan werken. Nadat ik bij het UWV was geweest – en gedeeltelijk arbeidsongeschikt was bevonden – kwam ik via de sociale dienst in contact met Concerned.

Ik kreeg meteen het gevoel dat ik serieus genomen werd. Dat ze echt hun best deden om mij aan een leuke baan te helpen. Op elk moment kon ik contact opnemen met mijn caseworker voor vragen of een voortgangsupdate. Ik had echt het gevoel dat ze alles op alles zetten om mij te helpen, dat vond ik zó fijn.

Binnen een half jaar is Concerned gelukt wat mij al die tijd niet lukte. Een leuke baan die voldeed aan al mijn eisen. Ik ben net mijn proeftijd uit en erg positief over de toekomst. Mocht ik ooit weer hulp nodig hebben, dan weet ik nu in ieder geval waar ik moet zijn!’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Ik kwam erachter wat er allemaal mogelijk is

‘Door slijtage aan mijn enkelgewricht was het helaas niet mogelijk om mijn functie als industriemonteur verder te vervullen. Mijn werkgever stelde een outplacementtraject voor, om zo een nieuwe passende baan te vinden.

Door mijn gesprekken met Concerned heb ik geleerd om out of the box te denken, andere mogelijkheden te bekijken en mezelf verder te ontwikkelen. Ze hebben een leuk stagebedrijf voor me gevonden, waar ik twee maanden aan het werk kon. Door die stage kwam ik erachter wat ik kan, wat ik graag doe en wat er nog allemaal mogelijk is! Ook heb ik veel steun gehad aan het contact over lopende sollicitaties en hun hulp bij de voorbereiding van mijn sollicitatiegesprekken. Daardoor stond ik sterk in mijn schoenen en gingen de sollicitaties goed.

Mede dankzij hun hulp en duwtjes in de rug lijkt het – na zeven jaar in de bouw – nu te lukken om een leuke commerciële functie te bekleden. En daar ben ik echt ontzettend blij mee.’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

8.0
Ervaring bij Concerned

Ik ben bij Concerned goed geholpen. Er wordt goed naar mij geluisterd en daar waar nodig is werd ik zelfs heel goed afgeremd.

Ik ben ook zeer blij geweest met mijn begeleiding, aangezien ze niet de manier van het handboek volgde, maar juist iets dat op mij afgestemd was. Dit is voor mij veel beter en werkte makkelijker.

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
‘Concerned staat altijd klaar om op een efficiënte manier kwaliteit te leveren in 2e spoor trajecten’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Betrouwbaar, betrokken en altijd bereikbaar

Breegink en Den Breejen is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw: van grondwerk, straatwerk, rioolwerk en railinfra tot en met regulier onderhoudswerk en de verhuur van grondverzetmaterieel. Een woordvoerder van Breegink en Den Breejen over de samenwerking met Concerned:

‘We wilden graag investeren in de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, daarom besloten we samen te werken met Concerned. En dat bleek een fijne partner!

Door de persoonlijke jobcoaching van Concerned wordt er veel aandacht besteed aan het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. Hun jobcoach is het vaste aanspreekpunt voor ons én onze werknemers, zorgt ervoor dat er voldoende begeleiding is om goed te blijven functioneren, en eventuele knelpunten worden opgelost. Daarnaast heeft Concerned veel kennis op het gebied van subsidies en andere financiële voordelen, waardoor we ook werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek kunnen bieden. Het is een betrouwbare, betrokken en altijd bereikbare partij.’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

8.0
Concerned heeft gezorgd voor rust en optimisme en daarmee resultaat in het 2e spoor traject

Samen nadenken over jouw toekomst?

Ik help je graag verder!

Neem contact op