Dit zeggen jullie over ons

Werknemers en werkgevers vertellen…

*Vanuit privacy-oogpunt zijn achternamen van cliënten weggelaten.

Wij kregen een voor onze dienstverlening

10
Zeer professioneel met veel kennis van o.a. autisme

Afgelopen periode had ik om advies gevraagd bij Concerned B.V. Hieruit kreeg ik een coaching traject aangeboden van december t/m januari onder begeleiding van Bernike Tellegen-Hoek. In dit traject heeft Bernike mij ontzettend goed geholpen met het vinden van richting in het kiezen van een beroep. bijv. welke sector bij mij past, welk beroep sluit aan op mijn interesses, inzicht in de markt-vraag & aanbod, en wat ik kan doen om de overstap te maken. Haar inzicht in Autisme, de arbeidsmarkt en een praktische aanpak heeft me geholpen in het vinden van een beroep dat bij mij past. Daarbij heeft ze geadviseerd met persoonlijke vraagstukken over hoe ik als autist mezelf op de werkvloer kan presenteren, ontzettend waardevol. Vraagt u zich af welke sector of beroep bij jou past? Ik raad u Concerned van harte aan!

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Eindelijk een leuke baan dankzij Concerned!

‘Ik was al een lange tijd op zoek naar een parttimebaan. Dit was voor mij wat lastiger, omdat ik door een gewrichtsprobleem niet fulltime kan werken. Nadat ik bij het UWV was geweest – en gedeeltelijk arbeidsongeschikt was bevonden – kwam ik via de sociale dienst in contact met Concerned.

Ik kreeg meteen het gevoel dat ik serieus genomen werd. Dat ze echt hun best deden om mij aan een leuke baan te helpen. Op elk moment kon ik contact opnemen met mijn caseworker voor vragen of een voortgangsupdate. Ik had echt het gevoel dat ze alles op alles zetten om mij te helpen, dat vond ik zó fijn.

Binnen een half jaar is Concerned gelukt wat mij al die tijd niet lukte. Een leuke baan die voldeed aan al mijn eisen. Ik ben net mijn proeftijd uit en erg positief over de toekomst. Mocht ik ooit weer hulp nodig hebben, dan weet ik nu in ieder geval waar ik moet zijn!’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Ik kwam erachter wat er allemaal mogelijk is

‘Door slijtage aan mijn enkelgewricht was het helaas niet mogelijk om mijn functie als industriemonteur verder te vervullen. Mijn werkgever stelde een outplacementtraject voor, om zo een nieuwe passende baan te vinden.

Door mijn gesprekken met Concerned heb ik geleerd om out of the box te denken, andere mogelijkheden te bekijken en mezelf verder te ontwikkelen. Ze hebben een leuk stagebedrijf voor me gevonden, waar ik twee maanden aan het werk kon. Door die stage kwam ik erachter wat ik kan, wat ik graag doe en wat er nog allemaal mogelijk is! Ook heb ik veel steun gehad aan het contact over lopende sollicitaties en hun hulp bij de voorbereiding van mijn sollicitatiegesprekken. Daardoor stond ik sterk in mijn schoenen en gingen de sollicitaties goed.

Mede dankzij hun hulp en duwtjes in de rug lijkt het – na zeven jaar in de bouw – nu te lukken om een leuke commerciële functie te bekleden. En daar ben ik echt ontzettend blij mee.’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Betrouwbaar, betrokken en altijd bereikbaar

Breegink en Den Breejen is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw: van grondwerk, straatwerk, rioolwerk en railinfra tot en met regulier onderhoudswerk en de verhuur van grondverzetmaterieel. Een woordvoerder van Breegink en Den Breejen over de samenwerking met Concerned:

‘We wilden graag investeren in de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, daarom besloten we samen te werken met Concerned. En dat bleek een fijne partner!

Door de persoonlijke jobcoaching van Concerned wordt er veel aandacht besteed aan het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. Hun jobcoach is het vaste aanspreekpunt voor ons én onze werknemers, zorgt ervoor dat er voldoende begeleiding is om goed te blijven functioneren, en eventuele knelpunten worden opgelost. Daarnaast heeft Concerned veel kennis op het gebied van subsidies en andere financiële voordelen, waardoor we ook werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek kunnen bieden. Het is een betrouwbare, betrokken en altijd bereikbare partij.’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Zeer waardevol loopbaancoachingstraject!

Jacqueline heeft een loopbaancoachingstraject bij Concerned gevolgd, coach Elisabeth Creteer begeleidde haar. ‘Ik heb het gehele traject als zeer waardevol beschouwd. Je bent een fijne warme vrouw met oog voor degene die je begeleidt. Je bent niet star, maar je ging mee in de veranderingen en flow van mij. Je hoefde niet vast te houden aan ‘jouw schema’ maar paste het aan indien nodig. Humor en relativeren is voor mij belangrijk en ik dat heb ik ook ervaren in de gesprekken met jou. Bedankt voor je hulp en het sparren!’, aldus Jacqueline.

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Ik heb een nieuwe baan, waar ik met volle tevredenheid werk!

Wegens een re-organisatie verloor ik mijn baan als HR-adviseur bij een grote organisatie. Ik kwam thuis te zitten en begon na te denken over wat een volgende stap voor mij zou zijn. Ik besloot me aan te melden voor een loopbaancoachingstraject bij Concerned. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Loopbaancoach Bernike Tellegen is vriendelijk en weet de juiste vragen te stellen. De gesprekken hebben mij geholpen om kritisch te kijken naar wat ik wil, wat bij mij past en wat ik belangrijk vind ik mijn werk. Erg waardevol! Hierdoor heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken voor een nieuwe baan, waar ik nu al twee maanden met volle tevredenheid werk!

Wij kregen een voor onze dienstverlening

10
Weer helemaal op mijn (nieuwe) plek

‘Je hebt een fijne werkplek, wordt ziek en raakt je werk om wat voor reden dan ook kwijt. Ook mij is dit overkomen. Bijna 30 jaar heb ik me vol passie als verpleegkundige ingezet, mezelf veel weggecijferd en ben altijd maar doorgegaan. Ik verloor mijn baan, kwam in de WW, van daaruit in de ziektewet en uiteindelijk in de WIA. Via het UWV – het Werkfit-traject – kwam ik terecht bij jobcoach Elisabeth Creteer. Dat bleek een goede zet, want al vanaf het eerste moment voelde het goed, ze was oprecht geïnteresseerd. Al gauw kwamen we erachter dat teruggaan in mijn eigen werk geen optie was, ik zou daar niet gelukkig meer worden. Elisabeth liet mij echter inzien dat ik met mijn kennis, ervaring, persoonlijke levenservaring én talenten nog veel op de arbeidsmarkt zou kunnen betekenen.

Uiteindelijk kwam ik – door een mooi staaltje ‘out of the box-denken’ van Elisabeth aan een baan binnen het UWV, er ging een wereld voor me open. Na bijna drie jaar thuis te hebben gezeten, deed ik weer mee! Ik werd weer gewaardeerd en gezien. Mede dankzij de geweldige steun, begeleiding, vertrouwen, empathie en zeker het lef van Concerned, ben ik nu (weer) helemaal op mijn plek!’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

8.5
Dient de belangen van werknemer én werkgever

’s Heeren Loo Onderwijs kent Concerned al geruime tijd vanuit de coaching en begeleiding van jongvolwassenen naar de arbeidsmarkt. De uitbreiding van het werkgebied naar de coaching en begeleiding van verzuim-, re-integratie- en WIA-trajecten past precies in de wensen en verwachtingen van ’s Heeren Loo Onderwijs. De directeur bedrijfsvoering van ’s Heeren Loo Onderwijs over Concerned:
‘Professionele, bevlogen, resultaatgerichte en daadkrachtige inzet van expertise op een werkterrein waarvan wijzelf eigenlijk te weinig kennis en kunde in huis hebben. Concerned ontlast de werkgever, stuurt en bewaakt de procedures en dient op een perfecte wijze de belangen van werknemer en werkgever in deze, op vele fronten ingewikkelde, risicovolle procedures.’

Wij kregen een voor onze dienstverlening

9.0
Concerned doet wat nodig is - en méér

Ik werk al meer dan dertig jaar bij eenzelfde werkgever en wegens o.a. de Coronacrisis is de inhoud van mijn werk behoorlijk veranderd. Dit zorgde ervoor dat ik minder werkplezier had en twijfelde of ik misschien beter een carrière switch kon maken. Met die vraag heb ik me aangemeld bij Concerned voor een loopbaantraject – waarbij ik gecoacht werd door Bernike Tellegen-Hoek. Bernike is erg professioneel, discreet en toegewijd. Ze heeft mij enorm geholpen met het zoeken naar wat ik werkelijk leuk en interessant vind. Door middel van goede vragen, werkvormen en opdrachten heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn interesses, kwaliteiten, maar ook valkuilen. Ze is ook niet beroerd net even iets meer voor je te doen dan nodig. Hele fijne samenwerking en kan haar van harte aanbevelen!

Samen nadenken over jouw toekomst?

Ik help je graag verder!

Neem contact op