Specialismen

Begint bij Concerned

Concerned begeleidt werknemers en werkgevers bij een duurzame re-integratie. Door onze jarenlange ervaring, aanvullende expertises en uitgebreide netwerk hielpen wij al honderden cliënten en organisaties uit de regio met een succesvol re-integratietraject. Binnen het bedrijf, of gewoon om de hoek. Net zo prettig.

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende manieren om jou of je (ex)werknemer te begeleiden naar plezierig, passend werk. Komt je medewerker in de knel door ziekte? Wil je mensen met een arbeidsbeperking duurzaam laten integreren in je bedrijf? Het kan. Allemaal.

Talent Motivatie Analyse

Bij Concerned werken wij met verschillende methodes. Altijd Maatwerk. Want ieder mens is uniek. 1 van onze veelgebruikte methodes is de TMA methode. Een methode die onderzoekt waar jij goed in bent. Waar zitten jouw (verborgen) talenten en drijfveren? Want doen waar je goed in bent, dat geeft energie.

Lees meer

Autismecoaching

Met een persoonlijk coaching traject werk je gedurende 6 maanden toe naar meer rust in je leven, zodat je beter in je vel zit en weer fut hebt om de dingen te doen die je belangrijk vindt, bijvoorbeeld (vrijwilligers)werk of scholing. Je maakt een persoonlijke stresshandleiding, zodat stress nooit meer een burn-out hoeft te worden. Zo kun jij vol vertrouwen aan de slag met de stappen die jij in jouw loopbaan wilt gaan zetten!

Lees meer

Sollicitatietraining

De meeste mensen kunnen hulp gebruiken bij het solliciteren. Er staat veel op internet, maar hoe pas je dat als werkzoekende toe op jouw eigen situatie? Vooral als je nooit eerder echt hebt hoeven solliciteren? Of als het al vele jaren geleden is? Leren solliciteren is het doel van deze gedegen sollicitatietraining. Deze training kan onderdeel uitmaken van een Naar Werk of een Werkfit traject vanuit het UWV of de gemeente.

Lees meer

Werkboek 'Jouw weg vooruit'

Jij hebt besloten om de stap te zetten richting professionele loopbaanbegeleiding, en we zijn je dankbaar voor het vertrouwen dat je in ons stelt. Misschien ben je werkeloos, en ben je op zoek naar een nieuwe baan. Misschien heb je al werk, maar twijfel je of het werk wat je doet, nog wel bij je past. Of je bent al een tijd ziek, en wil weer voorzichtig een eerste stap richting werk gaan zetten. Wat de reden van je komst ook is, je bent van harte welkom.

Lees meer

Advies op maat

Concerned helpt je graag aan een op maat gesneden advies. Voor een duurzame arbeidsrelatie, een oplossing die goed voelt. Voor mens én bedrijf.

Neem contact op