Autismecoaching: Rust bij Autisme

Met een persoonlijk coaching traject werk je gedurende 6 maanden toe naar meer rust in je leven, zodat je beter in je vel zit en weer fut hebt om de dingen te doen die je belangrijk vindt, bijvoorbeeld (vrijwilligers)werk of scholing. Je maakt een persoonlijke stresshandleiding, zodat stress nooit meer een burn-out hoeft te worden. Zo kun jij vol vertrouwen aan de slag met de stappen die jij in jouw loopbaan wilt gaan zetten!

We gebruiken de methode ‘In zeven stappen meer rust bij Autisme’ als leidraad:

  • Je krijgt inzicht in hoe het autisme zich bij jou uit. Waarin is het lastig? Waar liggen je kwaliteiten? Zo kun je toewerken naar acceptatie en meer zelfvertrouwen.
  • Je gaat je stress signalen en stress oorzaken leren herkennen, waardoor je veel eerder in staat bent om te weten wanneer je in moet grijpen om te voorkomen dat je stress onnodig hoog op loopt.
  • Je gaat leren welke dingen je kunt doen om je stresslevel lager te houden als het nu is en hoe je – als er toch weer veel gebeurt – je stress weer laat zakken.
  • Je sluit het traject af met een kort overzichtelijk plan om terugval te voorkomen, waarmee jij vol vertrouwen jouw toekomst tegemoet kan gaan.

Je ontvangt…

• persoonlijke gesprekken bij Concerned op kantoor. Gemiddeld om de 2/3 weken zodat je de tijd hebt om te lezen en om dat wat we besproken hebben, ook daadwerkelijk te oefenen en toe te passen

• Praktische overzichtelijke handvatten en werkbladen, die je helpen de theorie te vertalen naar jouw dagelijkse praktijk.

• Een duidelijk en concreet beeld van de acties die jij kan en wilt gaan zetten in het kader van jouw doel: bijvoorbeeld (vrijwilligers)werk, scholing, of andere vormen van maatschappelijke betrokkenheid!

Maak een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Hoe we mensen en bedrijven écht verder helpen, hen (weer) laten floreren? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende kennismaking.