Werkboek ‘Jouw weg vooruit’

Jij hebt besloten om de stap te zetten richting professionele loopbaanbegeleiding.

Misschien ben je werkeloos, en ben je op zoek naar een nieuwe baan. Misschien heb je al werk, maar twijfel je of het werk wat je doet, nog wel bij je past. Of je bent al een tijd ziek, en wil weer voorzichtig een eerste stap richting werk gaan zetten. Wat de reden van je komst ook is, je bent van harte welkom.

Met Concerned, ga je voor goud. Door onze oprechte betrokkenheid, zorgvuldige aanpak en individuele benadering helpen we mensen vooruit. Intrinsiek gedreven, voor een passende en toekomstbestendige oplossing. Om te ontwikkelen. Excelleren. En het beste uit jezelf te halen. Nu, en later.

Gedurende het traject werken we samen om de doelen te bereiken, dit doen we in persoonlijke gesprekken, in spelvorm, door het maken van opdrachten bijvoorbeeld vanuit ons werkboek ‘Jouw weg vooruit’. Dit werkboek is ingedeeld in 4 onderdelen:

  • Waar sta ik ?
  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Hoe kom ik daar ?

Dit werkboek is een aanvulling op de coachgesprekken en vormt de basis voor je eigen voorbereiding. Het is de leidraad van je zoektocht en staat vol met oefeningen die je gaan helpen weloverwogen keuzes te maken. Wij zijn er om je te coachen en te ondersteunen in deze zoektocht, maar uiteindelijk ben jij degene die het echt gaat doen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen loopbaanpad, jij kiest voor jouw toekomst en neemt de regie over je eigen traject.

Maak een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Hoe we mensen en bedrijven écht verder helpen, hen (weer) laten floreren? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende kennismaking.